6 دلیل آب ریزی پنل کولر گازی

کار اصلی کولر گازی این است که علاوه بر خنک کردن، رطوبت را از اتاق حذف کند تا احساس راحتی به ما بدهد. در طی این فرآیند، آنها آب زیادی را از محیط جذب می‌کنند. میزان آب جمع شده به رطوبت هوا، تعداد افراد، میزان رفت و آمد، اندازه کولر گازی و کارایی عملیاتی آن بستگی دارد و این که آیا پنل کولر گازی به درستی نصب شده است یا نه.

آب از هوا خارج شده و در طول کارکرد در پایین کوئل اواپراتور خنک کننده در پنل جمع شده و به بیرون منتقل می‌شود. از اینجا به بعد در لوله‌های خروجی، آب جریان پیدا کرده و دفع می‌شود. در برخی از محیط‌ها که لوله کشی برای خروج آب وجود ندارد، این آب در زیر پنل با قرار دادن ظرف جمع‌آوری می‌شود، اما در بقیه موارد به بیرون هدایت می‌شود. البته شیب‌بندی باید مناسب باشد تا آب به خوبی جریان پیدا کند.

کولر گازی در بعضی از شرایط نشتی آب پیدا می‌کند که باعث مشکلات زیادی خواهد شد. برای پیدا کردن مشکل، در زیر به تعدادی از متداول‌ترین دلایل می‌پردازیم.

مواردی که می‌توانید در زمان ریزش آب از پنل کولر گازی بررسی کنید

ریزش آب از زیر پنل به عوامل مختلفی بستگی دارد. در زیر تعدادی از این دلایل را بررسی خواهیم کرد.

۱. نصب نادرست پنل کولر گازی

یک پنل کولرگازی باید کمی شیب به سمت لوله خروج آب داشته باشد. این کار اجازه می‌دهد که آب از آن خارج شده و به بیرون تخلیه شود. فقط یک شیب کم کافی است. این اولین چیزی است که باید چک کنید. بسیاری از پنل‌های کولر گازی به طور نامناسب نصب می‌شوند. اگر بیش از حد شیبدار نصب شده باشد، آب به جای بیرون به داخل اتاق جاری خواهد شد. اگر با شیب خیلی کم نصب شده باشد، آب می‌تواند از لبه‌های جلویی قبل از این که شانس خروج به سمت زه‌کشی عقب را داشته باشد، بیرون بریزد.

  4 دلیل برای تمیز کردن فیلترهای کولر گازی‌ها

در برخی از مواقع پنل در زمان نصب به خوبی محکم نمی‌شود و بعد از مدتی در زمان تمیز کردن و یا عوامل دیگر تکان خورده و شیب آن تغییر می‌کند. این تغییر جزعی در موقعیت پنل باعث می‌شود تا آب جمع شده به خوبی به سمت لوله درین (خروجی آب) هدایت نشود.

۲. تشکیل یخ در زمان کارکرد

آب می‌تواند به یخ تبدیل شود، اگر مشکلی در سیستم خنک کننده کولر گازی وجود داشته باشد. دلایل زیادی وجود دارد که در شبکه‌های پنل یخ تشکیل شود. اگر فیلترها و شبکه اواپراتور کثیف شده باشند، جریان هوا به خوبی انجام نشده و آبی که از محیط گرفته می‌شود تبدیل به یخ خواهد شد. اگر یخ روی شبکه خنک کننده تشکیل شود، احتمالا کولر گازی شما به سرویس نیاز خواهد داشت. البته دلایل دیگری هم می‌توانند نقش داشته باشند، برای اطلاعات بیشتر به مقاله دیگر ما مراجعه کنید: دلایل یخ زدن کولر گازی

۳. ورود هوای بیرون به محیط داخل

اگر هوای گرم بتواند به داخل محیط وارد شود، هوای گرم که حاوی رطوبت است تشکیل آب را در پنل بیشتر می‌کند. زمانی که مقدار رطوبت در محیط زیاد می‌شود، ریزش آب اتفاق می‌افتد. همیشه تمام راه‌های نفوذ هوا را در محیطی که کولر گازی روشن است، بگیرید. در صورت ورود هوای گرم به محیط داخل، مصرف برق هم بالا خواهد رفت.

۴. راه تخلیه مسدود شده

در داخل پنل کولر گازی یک مخزن آب و یک راه تخلیه آب وجود دارد. اگر راه خروج آب مسدود شود، آب از مخزن سر ریز می‌شود. برای آزمایش، دستگاه را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت روشن کنید و سپس مقدار آب جمع شده در مخزن را بررسی کنید. اگر به نظر می‌رسد که آب به درستی خارج نمی‌شود امکان گرفتگی راه خروج آب وجود دارد. در صورتی که به انتهای لوله خروج آب دسترسی دارید، بررسی کنید که مانعی وجود نداشته باشد. اگر پنل به مدت طولانی سرویس نشده، احتمال ورود گرد و غبار به مخزن آب پنل وجود دارد، که باعث گرفتگی لوله خروج آب می‌شود.

  فیوز کولر گازی و علت داغ کردن آن

۵. گرفتگی راه مخزن آب پنل کولر گازی

راه کوچکی وجود دارد که به آب اجازه تخلیه از مخزن پنل را می‌دهد. اگر آن مسدود شود، آب جمع شده و روی زمین سرریز می‌شود. اگر این اتفاق بیفتد، کولر گازی به سرویس نیاز دارد. در صورتی که کولر گازی به موقع سرویس نشود، با کثیف شدن بیش از حد فیلترها، کثیفی به دیگر بخش‌های پنل وارد شده و مشکلات مختلفی را باعث خواهد شد.

۶. دمای بیرون بیش از حد سرد است

این اتفاق در پایان فصل سرما رخ می‌دهد. اگر دمای خارج زیر دمای ۱۵ درجه سانتی گراد در شب برسد، اطراف شبکه‌های اواپراتور ممکن است یخ بزند. اگر در هنگام خواب هیچ نشتی وجود نداشته باشد، اما صبح، زیر پنل خیس است، مشکل مربوط به یخ‌زدگی در شب هنگام است. اگر کولر گازی حالت خواب دارد، زمان خواب در این حالت قرار دهید. با این کار، دمای تنظیم شده در طول شب اضافه شده و از تشکیل یخ جلوگیری خواهد شد. در غیر این صورت در طول شب دمای تنظیم شده را بالاتر ببرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *